Over DG

De Gunst Juwelier sinds 1979
    
Midden in het centrum van Leiden, tegenover het gemeentehuis aan de Nieuwe Rijn is onze winkel, De Gunst Juwelier gevestigd. De winkel, opgericht in 1979 door mijn vader,  J. de Gunst, is een echt familiebedrijf. Alweer vijftien jaar geleden is de winkel van mijn ouders overgenomen en de naam Sieraad 2000 omgedoopt tot De Gunst Juwelier. Eind 2014 zijn wij verbouwd.
Tijdens onze vakanties in Portugal viel mijn oog op een mooie juweliersketen in de Algarve. Ik heb contact gezocht met de Portugese architecte, die meerdere juwelierszaken in Portugal en Spanje heeft ontworpden. Zij, Fernanda Lamelas, was meteen enthousiast en is naar Nederland gekomen. Drie jaar en vele mailtjes en bezoekjes later is de verbouwing een feit. Ik ben trots op het resultaat. 
 
Wij staan in Leiden en omstreken bekend als trouwringspecialist. Omdat trouwringen een belangrijke factor is in onze winkel hebben wij de Acredo Trouwlounge, waar wij samen met u uw ideale trouwring ontwerpen. Want zeg nou zelf, de trouwring is voor het leven dus moet geheel naar eigen smaak en idee worden ontwikkeld. Daarnaast verkopen wij een grote diversiteit aan gouden en zilveren sieraden, van parels tot slavenbanden en bedels. Als sieradenmerken hebben wij Bron, Eclat en Rivoir. Naast het traditionele goud en zilver is er ook een ruime collectie trend met grote namen zoals Ti Sento, Blush, Trollbeads en Heart to Get. Ook hebben wij een ruime collectie horloges, van Daniel Wellington en Citizen tot de strakke lijn van Jacob Jensen.
 
De tijd staat niet stil en naast de veranderingen in de collectie, spelen wij ook in op de verandering in kopen. Daarom hebben wij de webshop ontwikkeld, die u, net als in de winkel, voorziet van de mooiste sieraden voor uzelf, of als cadeau. Zo vanuit huis of kantoor. Bent u op zoek naar een cadeautje voor een vriend of collega? Zoekt u dat ene sieraad wat u nergens kunt vinden? Misschien kunnen wij u helpen. Veilig online kopen via iDeal gegarandeerd.
 
Veel winkelplezier,
Ruud de Gunst.
 


                                                                               

 
De Gunst Juwelier, voorheen Sieraad 2000 (foto 1981)
Openingstijden winkel
maandag gesloten
dinsdag 10.00 - 17.30 uur
woensdag 10.00 - 17.30 uur
donderdag 10.00 - 17.30 uur en 19.00 - 21.00 uur
vrijdag 10.00 - 17.30 uur
zaterdag 09.30 - 17.00 uur

zondag

 

elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00 - 17.00 uur

Eventueel op afspraak op de andere zondagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gunst Juwelier, voorheen Sieraad 2000.
(foto 1981)