Privacy

Inleiding
De Gunst Juwelier is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Gunst Juwelier houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is De Gunst Juwelier, Nieuwe Rijn 7, 2312 JB Leiden. De Gunst Juwelier handelt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

 

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u een product bestelt, informatie aanvraagt of anderszins contact heeft met De Gunst Juwelier) legt De Gunst Juwelier gegevens vast. De Gunst Juwelier gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van De Gunst Juwelier op de hoogte te houden. Hierbij tracht De Gunst Juwelier rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij De Gunst Juwelier, t.a.v. Persoonsgegevens, Nieuwe Rijn 7, 2312 JB Leiden of per e-mail aan info@degunstjuwelier.nl. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

 

Klikgedrag
Op de websites van De Gunst Juwelier worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer op de klant gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan De Gunst Juwelier haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.


Gebruik van cookies

Definitie van cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser.

 

Waarom gebruikt De Gunst Juwelier cookies?
De Gunst Juwelier gebruikt cookies om het navigeren in de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sessiecookies. De Gunst Juwelier gebruikt cookies om informatie te verzamelen over haar klanten, voor doeleinden van gerichte communicatie, rond onze producten en gerichte marketingactiviteiten rond de producten van De Gunst Juwelier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cookies. Websites van De Gunst Juwelie rdie advertenties kunnen tevens gebruik van cookies maken.

 

Hoe kunt u cookies weigeren?
U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

 

De Gunst Juwelier en andere websites
Op de sites van De Gunst Juwelier kunt u hyperlinks treffen naar andere websites. De Gunst Juwelier kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

 

Adreswijziging
Klanten zijn verplichtDe Gunst Juweliervan iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang De Gunst Juwelier geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij De Gunst Juwelier bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.

 

Vragen?
U mag ons om inzage verzoeken in uw persoonsgegevens. Ook kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt.

 

Wijzigingen
De Gunst Juwelier behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Bekijk daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van De Gunst Juwelier.